justindrewbieber94

Alla inlägg den 23 mars 2012

Av bieber fans - 23 mars 2012 20:52

Justin Bieber The Hunger Games


Det låter som Justin väntade i linje precis som tusentals tonåringar att se "The Hunger Games rätt när det öppnade och vi tycker att det är så häftigt - tror du Selena var bummed hon inte få åka med honom?

Medan Selena Gomez började bli arresterad på uppsättningen av hennes nya film Breakers Spring , verkar det som Justin Bieber skulle se The Hunger Games . Justin tog med henne Twitter att gå in på den globala hungern hysterin!

"Vilka andra filmer do u och dina vänner väntar på mitt i natten. # HungerGames, "Justin twittrade runt midnatt LA tid.

Sedan Justin retweeted hans goda kompis Alfredo Flores : "Jag har helt förvandlats till en nörd ..."

Tror du att Justin gick för att se The Hunger Games i natt?

Av bieber fans - 23 mars 2012 20:46

Selena Gomez arresterades den Fjäderset Breakers


Åh nej! Selly blir åkte av PO-po men lyckas se het i sin teenie bikini!

Selena Gomez , 19, vet hur man gör en scen. Hon tweets några roliga bilder på sig själv att bli arresterad på uppsättningen Spring Breakers ... så säker är det inte the real thing!

"Lol Jag är så lamt. Har alldeles för mycket att bli arresterad ", säger hon skrev den 22 mars.

Vad tycker du om hennes dåliga flicka bilder?

Av bieber fans - 23 mars 2012 20:44


Justin steg in i studion i detta helt nya video - vi kan inte vänta med att höra honom sjunga!

Vi är bara tre dagar bort från utsläpp av Justin Bieber 's nya singel "pojkvän" och att underlätta oro beliebers överallt, har Justin begåvad nådigt oss med en 10-sekunders videoklipp på låten! Inte bara ger video oss vår första smak av låtens beat - vilket är sjukt - men det visar också Justin i studion, redo att spotta några romantiska rader.

Av bieber fans - 23 mars 2012 20:43

Justin Bieber: Bully Ska inte Rated R


Justin kan inte se varför "Bully" fick ett R rating för några svordomar, och 'The Hunger Games "har en PG-13 rating för en film där barn dödar varandra. Vi förstår inte det heller, Biebs.

Några svordomar värt att utsätta barnen att fasor mobbning? Justin pratade med TMZ Live för att diskutera den nuvarande betyg kontroversen kring den mycket omtalade dokumentär Bully och dess R-rating. "Jag tycker det [ Bully ] antagligen borde ha varit PG-13. Om dessa barn kan se vad som händer i skolor runt om i världen, kanske de kommer att vilja göra en förändring, "Justin sa TMZ .


TMZ Live värd Harvey Levin frågade Justin varför en så viktig film som Bully fick ett R rating från MPAA och fiktiva stiletter The Hunger Games , utan tvekan en mer våldsam film, fick bara en PG-13 rating.Justin erkände han fandom för trilogin serien  , men mer kännbar att tonåringar kan se Bully .

"Jag tror att Bully kan tjäna ett syfte, det finns mer att göra än bara svordomar, "Justin sagt. "I slutet av dagen, de vet inte saken [mobbning] att det gör att barnen i skolan."

Vi håller med. Hunger Games kommer definitivt att vara ett roligt äventyr, men Bully kan förbättra barnens liv.

Justin är en av ett antal kändisar undertecknar en petition som söker en lägre betyg för filmen Bully .Han kommer närmast undertecknarna som pratshow värd Ellen DeGeneres och tonåring känsla Demi Lovato .

Vi är så glada att se Justin Bieber talar ut för offren för mobbning och alla som skulle kunna slippa sina svåra konsekvenser av att titta på denna viktiga film.

Av bieber fans - 23 mars 2012 20:41


Bra nyheter beliebers mera Justin kommer att ansluta Carly Rae på "Ellen" i morgon, 23 mars och han har en stor, stor överraskning för oss!

Medan vi är så glada att se Carly Rae Jepsen  utföra "Call Me Kanske" på Ellen morgon 23 mars - vi helt peppad att Justin Bieber kommer att ansluta henne!


"Rubrik till  TheEllenShow  idag med  carlyraejepsen  för sin insats. också ska ta ett klipp av POJKVÄN  - titta och lyssna i morgon, "Justin twittrade den 22 mars.

Vi kan inte vänta med att höra det!

Och vi hoppas kanske, bara kanske, paret och Ellen kommer att göra en musikvideo till "Call Me Kanske" som den nedan ... inte sant?

Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards