justindrewbieber94

Alla inlägg den 1 maj 2012

Av bieber fans - 1 maj 2012 22:26


Justin tog till Twitter den 30 april och postat en tweet mycket olik honom - läs vidare för att ta reda på vad det är!

Är Justin nervös? Popstjärnan verkar vara helt överväldigade med släppet av hans "pojkvän" musikvideo och vi vill veta om du tycker att han ska vara!

"Det är en hel del tryck" Justin twittrade . “Hope you guys like it. #3Days #BOYFRIENDvideo.”

Justin debuterade redan en del av videon på The Voice och fans blev vild. Hela videon kommer ut den 3 maj - tror du Justin har något att vara orolig?

Av bieber fans - 1 maj 2012 22:22

VIDEO


Titta Justin Bieber video (ovan) diskuterar välgörenhet och nöjet att ge tillbaka, så rösta på honom, klicka här . När du röstar, kommer du att kunna ange för en chans att vinna en resa till 2012 Billboard Music Awards!

"Hjälp PoP vinner $ 10.000 genom att rösta för vår vän @ justinbieber att vinna @ Billboard Good Works Award! ow.ly / aBZUc Rösta ofta! " -PencilofPromise



Av bieber fans - 1 maj 2012 22:21


På bara 18 år gammal, är Justin Bieber värt ett rapporterat $ 105.000.000 och rankas No.3 på Forbes 'lista över "Världens mäktigaste kändisar," bakom Lady Gaga och Oprah och strax före U2. Eftersom Justin Bieber fortfarande var en mindre när han började tjäna stora pengar, satte hans manager, Scooter Braun i ett system för kontroller och avvägningar för Justin.

Scooter förklarade för Business Insider efter att acceptera en utmärkelse på Tribeca Disruptive Innovation Awards ceremonin i New York City på fredag.

"Vi har en affärschef, vi har två förvaltare har vi en advokat, sin mamma, mig själv."

"Vi satte upp ett förtroende med en styrelse rådgivare och i princip skapat en del där mängden pengar han har gjort på denna punkt, skulle han vara en komplett idiot att gå sönder om han inte investerar klokt."

Efter finansiella Bootcamp han sätts genom skillnad från de flesta barn stjärnor, är det tveksamt Justin kommer att förlora vad han har tjänat som en mindre.

"Justin är mycket engagerade. En gång i veckan jag gör honom tillbringa en timme med sin verksamhet eller hans advokat, eftersom hela min sak är, är det enda sättet detta alla kommer att falla sönder om man tillåter rädsla i hans liv. Och genom utbildning finns ingen rädsla. "

"Så jag vill att han ska vara mycket utbildade. Han är en riktigt smart grabb, han är väldigt medveten om. Han frågar många av de rätta frågorna och vi ser att han är extremt välutbildad så han aldrig har några tvivel vad som händer. "



Av bieber fans - 1 maj 2012 11:38

HÄR



 


( DET HÄR ÄR MITT 1000 INLÄGG!!! TACK FÖR ATT NI FORTSÄTTER ATT LÄSA BLOGGEN :D )

Av bieber fans - 1 maj 2012 10:36

Justin Bieber gör ett gästspel April 30 på MTV: s "löjlighet". Titta på detta klipp av vår favorit kanadensiska skrattar åt virala hemvideofilmer!

Om det finns en sak Justin Bieber älskar, är det roliga videor på YouTube. Så han är den perfekta gästen Star för MTV: s show, löjlighet , som har hemvideofilmer som har gått viral på nätet.

Den 18-årige ligger på hitlåt i dag och för att hedra sitt besök lägger gjutna ihop ett montage av hysteriska kanadensiska filmer som Justin tydligt tycker är fantastiska.

Titta på den här förhandsvisning av Justin på löjlighet !


VIDEO

Av bieber fans - 1 maj 2012 10:33


Under en ny intervju i Storbritannien, lyser Justin Bieber när han rätter om Selena Gomez. Titta nu!

Justin Bieber kan aldrig låta bli att le när han talar om kärleken i hans liv, Selena Gomez . I denna nya intervju med Daybreak , sprutar den 18-åriga popstjärnan om hans 19-åriga flickvän, och då avslöjar hur han håller henne glad hela tiden.

"Hon är super duktig och jag definitivt inte skulle ha något emot att arbeta med henne," Justin säger erkänner att de inte samarbetar på hans kommande album, Believe .

Han tillägger: "[En bra pojkvän är] någon som kan vara söt till flickan alltid. Har slumpmässiga saker och fina gester. Och vara ärlig. "

Justin behandlar Selena med så mycket respekt, tycker vi alla killar bör ta en kö



VIDEO

Av bieber fans - 1 maj 2012 10:30

"Du vet, det finns en massa människor som ser upp till mig och im inte alltid kommer vara perfekt .. jag gör dåligt beslut ibland. "

Bra intervju. Måste titta på! 
Justin pratar om många saker. Tack @ belieber_sweden:)


VIDEO

Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards