justindrewbieber94

Alla inlägg under februari 2012

Av bieber fans - 18 februari 2012 12:19


Justin Bieber och Selena Selena spelade spel och åt pizza på kiddie hotspot den 15 februari - och en källa säger att Selena tog Jazmyn på Barney tur tre gånger! / Foto: Splashnews



En källa säger Hollywoodlife.com, "Justin och Selena var så otroligt söt och omtänksam, de var så söt, kommer Justin och Selena göra otroliga föräldrar eftersom de är bra med barn och super patient. Justin vann en massa biljetter och delade ut dem till de små barnen. De verkade alla väldigt glada och ner till jorden. De delar alla en ost pizza. "


Av bieber fans - 18 februari 2012 12:18


Justin Bieber att arbeta med "Far East Movement".

Justin kan sjunga krokar "som en G6" inom en snar framtid. Super-producenten RedOne berättade MTV News att han nyligen träffade studio med Justin och det handlade dansbana phenoms Far East Movement.

"Det Bieber sak, jag vet inte om jag får nämna det just nu, men ... jag gjorde ett par låtar med Far East Movement, och en av låtarna ... För mig är det en smash," sade han till MTV i hans Los Angeles-området inspelningsstudio. "Och Justin sjöng refrängen. Det är en riktigt bra låt, och jag tror att folk är Gonna dansar som en galning till den. "

Producenten berömde även Justin arbetsmoral, mognad och musikalitet. "Han är väldigt positivt och han är en fantastisk sångerska. Fantastisk allt! Han är Justin Bieber. Han är en sensation. Jag tror att han håller på att bli en man med sin röst . Han är en otrolig sångerska. Så det är inte bara dansen eller utseende eller "Justin" faktor. Han är en riktig sångare musiker ... Han är en riktig konstnär. "

Se intervjun!



Av bieber fans - 18 februari 2012 12:13


KÖR! KÖR!

Justin och Selena sågs ute i Encino, Kalifornien i går morse (Feb 15). De såg lite desperat när de leds in i en lokal Ihop med fly den regniga vädret och äta lite frukost


Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek



DNplf.jpgDNplf.jpg2wNDM.jpgVD1UY.jpg






Av bieber fans - 16 februari 2012 19:47

lessen att jag inte han bloggat på länge nu men jag har varit veldigt upptagen och så men ska börja blogga mer igen... sorry ://

Av bieber fans - 16 februari 2012 19:46

Teen Vogue magazine gjort en lista över 10 mest eleganta par i Hollywood och Justin Bieber med flickvännen Selena Gomez är på första plats!

Kolla in hela listan!

1. Justin Bieber och Selena Gomez
Den mest kända (och avundas!) par i rampljuset, de båda har en stor uppsättning av rör och sökte efter stil.

2. Robert Pattinson och Kristen Stewart
En älskad par på och utanför stora skärmen, Rob och Kristen är två av de mest fantastiska stjärnorna i Hollywood Oavsett om de är inbillade upp på röda mattan eller spela den svalna framför paparazzi, hantera de alltid att göra ett uttalande.

3. Miley Cyrus och Liam Hemsworth
Ända sedan dela skärmen i The Last Song, Liam och Miley har varit oskiljaktiga i verkliga livet också.

4. Emma Stone och Andrew Garfield
Efter mötet på inspelningsplatsen för sin kommande film The Amazing Spider-Man, har dessa två setts på stan ser slagit-och helt snygg.

5. Nina Dobrev och Ian Somerhalder
The Vampire Diaries costars (som är, du gissade det-ett par på-och off-screen) är både crazy-attraktiva på egen hand, men tillsammans gör för en verkligt dynamisk duo.



Av bieber fans - 16 februari 2012 19:44

Justin Bieber säger f * ck dig och vänder bort fläkten (visar långfingret) på Disneyland, efter fläkten talar om för honom att hon följer honom på Twitter. Justin var i Disneyland den 14 februari (Alla hjärtans dag) att spendera kvalitetstid med Selena och hans familj.

Se här  och här Justin säger f * ck du en fläkt (eller kanske inte). För att vara ärlig vet vi inte vad som händer där inne!

Dela dina kommentarer!

Se också: Justin vända off paparazzi!

Fler bilder från Disneyland.



Av bieber fans - 16 februari 2012 19:42


Selena and Bieber family (Justin, Jeremy, Patty, Jazzy and Jaxon) valentines day at Disneyland

Av bieber fans - 16 februari 2012 19:41



Justin och Selena handväskor shopping i Newyork City!

Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards