justindrewbieber94

Alla inlägg under februari 2012

Av bieber fans - 16 februari 2012 19:39


Justin Bieber är besatt med en ny kanadensisk sångerska som heter Carly Rae Jepsen, som sjunger en låt som heter "Call Me Kanske", och nu har han spelar en stor roll för att främja sin karriär.

@ Justinbieber:
"Lita på mig. Watch @ carlyraejepsen idag på @ MuchMusic kl 5ET / 2PT. Hon har en stor överraskning tror jag kommer du att älska. Följ henne! "

@ Scooterbraun:
"Hej Kanada och världen. Missa inte @ carlyraejepsen idag på @ MuchMusic kl 5ET / 2PT. Hon har en stor överraskning tror jag u kanske gillar # NML "

. @ NML new.music.live:
"Helig ko! Hände precis? @ Scooterbraun och @ justinbieber ringde in för att meddela att @ carlyraejepsen kommer att arbeta med dem! "

@ Justinbieber:
"Så Ordet är! Vi har tecknat @ carlyraejepsen efter att hon har haft # 1 låt i Kanada för 7 raka veckor! Hon är otroligt inifrån och ut och IM glada över att vara en del av det. KANADA ... bär din egen .. få henne EP NU! WORLD WIDE PLAN kommer snart!



Av bieber fans - 16 februari 2012 19:38


@ Justinbieber: 
"Happy Valentines till alla vackra människor där ute. Njut av dagen. # MUCHLOVE "

Av bieber fans - 16 februari 2012 19:35


Justin Bieber planerar att hämnas efter sin försvunna vid förra årets och årets Grammys genom att dominera de utmärkelser visar när den återvänder nästa år med album "tror" . Han delade med beliebers om hans stora mål strax efter händelsen kom till slut på söndag kväll, den 12 februari.

"Grattis till alla vinnarna i kväll. glad att se mina vänner gör där sak. Nästa år vi kommer med # TROR. Och en sak till ... jag är född att vara någon .. är inte någonting som är allt kommer stoppa mig! # Tro. "

Vid den 54: e årliga Grammy Awards, var Justin nominerad för bästa sång skriven för Visual Media genom sin singel "Born to Be Somebody", men han förlorade den till "Tangled" soundtrack, "Jag ser Ljuset" av Mandy Moore och Zachary Levi. Vid förra årets Grammy 2011, Justin förlorar också att Esperanza Spalding för kategori Best New Artist.



Av bieber fans - 16 februari 2012 19:33

Avalanna dröm blir sann, äntligen hon träffade maken, Justin Bieber. Läs Avalanna och Justin gifta sig .

Justin flög Avalanna och hennes familj till New York för att möta honom. Det var en hjärtans besök som 6-åriga Avalanna aldrig kommer att glömma. Hon spenderade eftermiddagen umgås med henne krossa, Justin Bieber. De spelade spel, gav varandra autografer, och Bieber även låta den fantastiska lilla flickan style sin världsberömda hår.



När vi frågade hur gammal hon var, sade Avalanna, "Six." Men när hon tillfrågades om hur länge hon har älskat Justin för, svarade hon, "Sju år. Nej -. 80 år "

Det var en dröm för Avalanna, som kämpar en sällsynt form av cancer, en tumör som heter ATRT.

Justin twittrade ut direkt efter, "Det var en av de bästa sakerna jag någonsin gjort. Hon var AWESOME! Känner verkligen inspirerad nu! # Mrs.Bieber "  







Av bieber fans - 13 februari 2012 19:00


Madame Tussauds Hollywood söker Justin Biebers största fan att presentera sin nya vaxdocka för att fira sin 18-årsdag! En mycket tur fan vinner:

Prize Detaljer 
2 Tur och retur flyg till Hollywood , Kalifornien artighet av JetBlue Airways
Hotel boende för 2 nätter 
VIP Weekend transporter 
Middag på Shakey s Pizza Parlor 
Roliga dagverksamhet 
Möjligheten att lansera Justin Biebers ny vaxdocka på Madame Tussauds Hollywood och visas på nationell tv och webbplatser runt om i världen!

Contest Instruktioner
Besök facebook.com / MadameTussaudsHollywood 
Ladda upp en 1-2 minuters video att berätta varför du tycker det är bra att Justin Bieber blir en vaxdocka! En lycklig fläkt med den bästa videon vinner en VIP-resa för att Hollywood och vara den som lanserar Justin nya siffran Madame Tussauds!

Prize Behörighet
Endast personer som är bosatta i USA som är minst 13 år kan komma in.

Tävlingen startar
13 feb 2012 @ 07:00 (PST)

Tävlingen avslutas
24 februari, 2012 @ 12:00 (PST)

Vinnaren kommer att utses av Madame Tussauds Hollywood personal och meddelade den måndag 27 Februari



Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards