justindrewbieber94

Alla inlägg den 10 januari 2012

Av bieber fans - 10 januari 2012 16:13


Justin och Selena älskar att dela sina privata stunder med fläktar på Instagram - och vi älskar dem för att dela!

Det är precis så vi vill se Justin och Selena Gomez : Glad, skrattar - och viktigast - tillsammans! Detsenaste Instagram skjuten avslöjar paret i en bedårande liten position. (Oh ja, Justin, ser vi att handen-på-ben åtgärder.)

Av bieber fans - 10 januari 2012 16:11


Justin tweets hans spänning om väg tillbaka in i studion.

2012 ser redan ut som en bra år för Beliebers, som Justin Bieber inte slösa någon tid att få arbeta på sin tredje fullängds album. "Alla ler," han twittrade sen 9 januari. "I morgon ska vi börja spela in # tro."


Och det är precis vad vi älskar Justin - han alltid håller sina fans i slingan!

Justin sparkade igång det nya året med lanseringen av hans samarbete Jaden Smith , som du kan ge en lyssna på nedan:

Av bieber fans - 10 januari 2012 16:09

Justin bära mask



Justin Bieber åkte till Venice Beach i Kalifornien med sin pappa och bästis klädd i en konstig mask guld ansikte. Om det inte vore för hans Jesus tatuering, skulle vi inte ha igen honom!

Alla turister och surfare hänga på Venice Beach i Kalifornien förra fredag ​​6 januari antagligen trodde inte att något av det slumpmässiga tonåring gå omkring med ett guld mask, speciellt eftersom gatumusikanter är en dime ett dussin där. Var dock främling i masken faktiskt den enda Justin Bieber !

Innan väg ner till Cabo med sin flickvän, Selena Gomez , tillbringade 17-åriga popstjärnan tid på stranden med sin bästa vän, Ryan Butler och hans pappa, Jeremy . Tydligen ville han gå obemärkt förbi, så han slängde på en läskig Cirque de Soleil-stil mask och ingen avlyssnade honom! Genius!

Det verkar som om Justin tog en cue från sin idol, Michael Jackson , som används för att göra sina barn bär masker offentligt. Bra tänkt, Justin.

Tror du att du skulle känna igen Justin när han bär sin mask? Ljud av nedan!

Av bieber fans - 10 januari 2012 16:06



Några av Selena vänner kom på hennes mexikanska flyktbilen med Justin och du kommer aldrig tro vad de hänge sig åt!

Selena Gomez , 19, och Justin Bieber , 17, flydde på en romantisk semester till Cabo San Lucas, Mexiko på Jan 6 efter Selena sista episoden av Magi på Waverly Place   - men de var inte ensam!


Selena vänner Francia Raisa - från ABC: s hemliga liv på amerikansk tonåring - och Ashley Bensonav Pretty Little Liars  kom också med på resan till den lyxiga Las Ventanas al Paraiso Resort.

Francia twittrade en bild av sig själv, Selena, Ashley Benson och en annan tjej kompis på 8 januari ordstävet "Frieennnddss!" Och Ashley och Selena både twittrade samma foto av hälften ätit-McDonalds pommes frites, hamburgare och en Oreo McFlurry att de fyra ägnat sig åt, söder om gränsen.

Vi är glada över dessa damer tar sin semester på allvar, men Selena, varför är du äta snabbmat igen?Du sa att du äter för mycket skräpmat och det är vad landade du på sjukhuset i juni förra året, och nu det här är andra gången på en vecka som vi har fångat dig äta Micky D's! Den 4 januari, tog du upp en påse med McDonalds på en LA driva igenom.

Nu har vi undrar om Justin tog några vänner med på resan också? Om inte, ser det ut som det bara Justin och damerna! Vi vet JB kan hantera det ändå.

Vad tror du, HollywoodLifers ? Är det inte så coolt att Selena och hennes vänner äter McDonalds?Och skulle du ta med dina vänner på en semester med din pojkvän? Rösta, titta på bilder och väger in nedan!

Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards