justindrewbieber94

Alla inlägg under mars 2012

Av bieber fans - 8 mars 2012 20:26


Justin Biebers ormen har hittat ett nytt hem ... i en Minnesota Zoo,   TMZ  rapporter.

Ett rep för Rad Zoo i Owatonna fick Minnesota den lilla boa constrictor orm-heter "Johnson" - som en gåva från okänd person som köpte ormen på en auktion efter MTV prisutdelningen.

Enligt rep ville välgörare Johnson för att ha ett bra hem ... och tänkte Rad Zoo skulle vara den perfekta platsen.



Johnson har bara varit på zoo i en vecka - men när det blir bosatte sig i, djurskötare planerar att ge det en speciell skylt som anger den Bieberific anspråk på berömmelse.

Av bieber fans - 8 mars 2012 20:25


Justin Bieber besöker Drake backstage på USC: s Galen Center, LA. Drake serveras fans i Los Angeles under ett stopp på sin Club Paradise turné. Under showen, Drake förvånad fläktar med en speciell gäst, karl Rhymer J. Cole.

Av bieber fans - 8 mars 2012 20:24


Rösta Justin Bieber för 2012 Juno Awards Fan Choice.  Röstning perioden löper från 10 februari-12 mars 2012. bara en röst per person!

@ Justinbieber: 
Im utses med några stora kanadensare för # JUNOFanChoice Award! Rösta här. # KANADA - junofanchoice.ca

Även rösta Justin @ Barn Choice Awards!



Av bieber fans - 8 mars 2012 20:21


Justin Bieber går upp mot flickvännen Selena Gomez för en Internet belöning för bästa sociala medier användare.

Justin & Selena, både ivrig twitter.com fans, har gjort listan för Shorty Awards, vilket hedrar producenterna av det bästa innehållet över sociala nätverk webbplatser som YouTube.com och Facebook.com.

Duon går upp mot Demi Lovato och Miley Cyrus att namnges Celebrity of the Year vid det kommande ceremonin den 26 mars (12).

The Vampire Diaries stjärnan Ian Somerhalder, Harry Potter Tom Felton, och Kevin Jonas är ute efter att bästa skådespelare trofén , medan Selena, Miley och indonesiska stjärnan Agnes Monica är uppe till bästa kvinnliga huvudroll.

Ian Somerhalder har plågats upp ett annat nick i det gröna kategorin eko-medvetna sociala medier användare, medan hans kult vampyrserien är nominerad till bästa tv-show med Pretty Little Liars och The Glee Project.

Röstningen är nu stängd. Du kan se alla de nominerade @ www.shortyawards.com/



Av bieber fans - 8 mars 2012 20:19


Justin Bieber fortfarande söker sin dröm hus i LA, men han definitivt inte har lagt ett bud på $ 10 + miljoner hem Ashton Kutcher är för närvarande hyr, rapporterar TMZ.

Daily Mail  och Zillow.com  rapporterar Justin köpa  den Ashton hus för $ 10 + miljoner. Inte sant.

TMZ bröt berättelsen ... Justin tittade på Ashton hemmet samt 2 bostäder i Calabasas - en förort till LA men han har inte gjort ett erbjudande på något ännu.

I själva verket sa Justin folk att Ashton huset är inte ens föregångare. Justin har nu tittat på 3 hem i Calabasas och han tittade på 2 av dem mer än en gång, men han är fortfarande inte beredd att lämna ett erbjudande på något och fortsätter att titta.

Två andra punkter ... Ashton Kutcher sagt att han vill köpa hus han nu hyra. När det gäller Justin, han kommer på turné snart, så om inte han finner huset han vill verkligen ... han kan hyra för en stund.



Av bieber fans - 8 mars 2012 20:17



@ Freederique:
"Far East Movement, LMFAO s RedFoo & Justin Bieber är att skjuta leva mitt liv video i Amsterdam på tisdag." Om Justin-talet OMFG.

@ Arjanwrites: 
"Tillbaka i Amsterdam, på väg till Fjärran Östern Movement, RedFoo, Justin Bieber video shoot # lifemylive"

@ Loveformalik: 
"Vänta? Är Justin Bieber Kommer till Amsterdam för en Videoclip? OHMYFRIGGINGGOOSH! "

Ryktet hade Justin Bieber var i Holland (tisdag 6 mars) att gå med i inspelningen av "Live My Life". Men var han verkligen där? För alla holländska fans som undrar: Justin Bieber inte var närvarande vid videoshoot på grund av hans fullspäckade schema.




Av bieber fans - 6 mars 2012 19:38


Believe

Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards