justindrewbieber94

Alla inlägg under mars 2012

Av bieber fans - 21 mars 2012 20:43

Cody Simpson Justin Bieber


De tonåring förnimmelser har inlett ett samarbete i studion nyligen - du kommer inte tro vad konstigt färdighet Aussie import plockade upp från Biebs!

Det är ingen hemlighet att Justin Bieber och Cody Simpson gör musik tillsammans. På 26 januari, twittrade Justin en bild av sig själv och Cody i studion. Nu, i en exklusiv intervju med HollywoodLife är Cody tar oss bakom kulisserna av deras episka samarbete.

Cody avslöjade för HollywoodLife  EXKLUSIVT att han och Justin har spelat runt i studion arbetar på material till båda sina album. "Det är lite av en blandning av båda," förklarade han. "Även om vi skriver något tillsammans och han sjunger den eller skriver han något och jag sjunger den. Om det inte är ett samarbete högljutt det säkert vara på skrivandet sidan. Vi arbetar på ett par idéer och se vad som fungerar. "

Som det visar sig har dock killarna arbetat på mer än bara musik under sina inspelningar. Det verkar Justin har hjälpt Cody med sin ... forehand!

När han tillfrågades vad han har lärt sig från sin samarbetet med Justin svarade Cody matter-of-sakligt, "Ping pong färdigheter. Vi har faktiskt inte få något gjort förra gången vi var i studion. Vi spelade ping pong till 2 am. "

"Du lever bara en gång, eller hur?" Skrattade "så lyssna" sångare.

Det låter oss som Justin och Cody har blivit goda vänner! Vi kan inte vänta på att höra vad de har jobbat på!

Av bieber fans - 21 mars 2012 20:38

Selena Gomez Spring Breakers


I filmen Selena, Vanessa Hudgens och Ashley Benson sjunger Khia s "min hals, rygg," en otroligt smutsiga låt!

Om Selena Gomez vill kasta henne Disney prinsessan bild, så Spring Breakers är det perfekta sättet att göra det!


En källa som har sett manus säger HollywoodLife.com att Selena, Vanessa Hudgens och Ashley Benson alla sjunga Khia 's "min hals, My Back", medan de är i bilen tillsammans.

Nu, om du inte är bekant med låten, tro oss, det är verkligen smutsig. "Så slicka nu, slicka det bra, slicka här s. *** y precis som du borde. Min hals, ryggen, slicka min p *** y och min spricka, min hals, ryggen, slicka min p *** y och min spricka ", texterna läsa.

Hur kommer Justin Bieber att reagera på sin flickvän att säga dessa ord?


Av bieber fans - 20 mars 2012 20:31

Av bieber fans - 20 mars 2012 16:17

Justin Bieber pojkvän


De Biebs kunde inte bestämma vilken bild som ska användas för sin nya singel omslag, så han vände sig till sina fans. Tja, är omröstningen i!

Justin Biebers fans har talat! Efter en all-out mental dragkamp, ​​tog Justin fans på Twitter att rösta på sin favorit omslag alternativ för popstjärnan nya singel, "pojkvän". Medan Justin kommande spår kommer att drabba butiker och Airwaves den 26 mars, fläkten- valda omslaget kommer enbart att säljas på Walmart .


Singer Mike Posner producerat och co-skrev "pojkvän" och beskrev banan som "super hip-hop," i en intervju med radio DJ Bootleg KevSinger . "Du kommer att vända", tillade han.

Även Justin har varit tystlåtna om specifika detaljer kring den nya låten, inspirerad av Toy Story karaktär, Buzz Lightyear, delade han nyligen några av texterna under en intervju med Complex Magazine .

"Säg mig vad du vill, kära / Säg vad du inte / jag kunde vara din Buzz Lightyear / flyger över hela världen.

"Du behöv

Av bieber fans - 20 mars 2012 16:13


Justin kan du vara under stor press eftersom du började som en tonåring popstjärna, men det betyder inte att du måste ändra ännu.Lyssna på din chef Scooter Braun, som säger: "Bara vara 18!

Justin Bieber , Scooter Braun  har rätt! Han styrde dig rätt sedan han träffades första gången när du var 13 och han blev din chef. Han gav dig goda råd då, och han ger dig mer nu i en intervju i nya aprilnumret av Complex magazine.

Scooter synpunkt är att han förstår det tryck du känner för att producera en fantastisk album i Tro , och även att använda detta som en språngbräda in i en mer vuxen ljud. Men han har också förtroende för din inneboende talang och instinkter för att producera musik som är äkta för dig och helt rätt för dina fans , utan att du försöker låta äldre än 18 .

"Det enda jag tala om för honom hela tiden är" Var inte så bråttom att blidka vuxna publiken och försöka vara en vuxen, '" Scooter säger. "Bara vara 18, och folk kommer att relatera till det."

Justin , som är så sant! Du har en sådan rolig, relatable, optimistisk ljud som miljoner och återmiljoner fans - mest unga kvinnor - relatera till och kärlek. De älskade ditt första album,  My World 2,0 , och de älskade under misteln .

De förväntar sig inte att du ska göra en 180-graders sväng med ljud, ej heller kommer de med nödvändighet uppskatta om du gör det.

Jag vet att det är knepigt, Justin . Du vill växa som artist, och din röst coach Kuk Harell har sagt till oss enbart att "pojkvän" är ett hett enda att du är en " genuin artist ", och att han förväntar sig ditt album för att vinna" massor av Grammys . "Men som Scooter säger, är du fortfarande bara 18. Din flickvän Selena Gomez , som är 19, har lyckats växa upp men fortfarande producera optimistiska poplåtar hennes fans älskar.

Du behöver inte försöka rep i ​​30-åringar som beliebers .

Jag garanterar att om du håller din samma entusiasm och sjunger för att göra dig lycklig, kommer du att göra dina fans glada också!

Av bieber fans - 20 mars 2012 16:10

Justin Bieber Boyfriend Lyrics


Superstjärnan rappar i hans nya singel & det låter som en romantisk hyllning till Selena!

Justin Bieber fans är glada att höra hans nya material på Tro , och han slutligen avslöjade en titt på texterna till hans första singel "pojkvän"! Föga förvånande tror vi att de kan handla om kärleken i hans liv:Selena Gomez !


I en intervju med Complex , Justin, 18, ​​spottar några barer från hans rap vers.

"Säg mig vad du vill, kära / Säg vad du inte / jag kunde vara din Buzz Lightyear / flyger över världen / Du behöver inte ens kämpa, kära / Du vet redan / jag kan göra dig lysa ljus / som om du om i snön / Burr ".

Det låter som att det handlar om att visa Selena , 19, det goda livet när de reser runt i världen tillsammans!

Av bieber fans - 20 mars 2012 16:05


Den frisör som skapade denna sexiga look förklarar vad inspirationen var för den eleganta stil och vilka produkter du behöver för att återskapa det hemma!

Celebrity frisör Vanessa Pris skapade det här look för Justin Bieber : s pojkvän  locket skott . "Han växer in i en vuxen, så vi bestämde att hans stil bör återspegla detta", förklarar Vanessa. "Vi tittade till den legendariska James Dean för vår inspiration." Ta reda på vad Vanessa används för att skapa denna look!


Vanessa bara tillämpas Oribe Hair Care Creme för Style i fuktigt hår, torkade slag tillbaka och sedan slutade med Oribe Hair Care Original Pomada .

Älskar du den här titt på Justin?

Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards