justindrewbieber94

Alla inlägg den 12 april 2012

Av bieber fans - 12 april 2012 17:26

I KVÄLL KL 20:00 SKA VI TRENDA BELIEVETOURsweden ni är vell me??


hittar sidan HÄR

Av bieber fans - 12 april 2012 17:16


tycker ni att han är lik??

Av bieber fans - 12 april 2012 17:09


Justin Bieber


WHAT?!?! This goes hard! And she got the Bieber T on! haha. SWAGGY! WATCH - 

Av bieber fans - 12 april 2012 17:07


Justin Bieber och Drake arbetar på en låt tillsammans. Drake talade nyligen med Capital FM i Storbritannien om vad fansen kan förvänta sig av projektet.

Drake berättade Capital FM om samverkan:

"Vi träffas på grund av melodin han alltid vill" Yo, dina melodier är så galen "och" ge mig galnaste melodin, "så vi satt där en natt och det var faktiskt en stor studio process."

"Han skulle nynna melodier och han skulle gå ut och så skulle jag vara som" Jag gillar det här ett "och så skulle jag gå in och vi liksom började coaching varandra och amping upp varandra"

"Han vill in i kören när jag var i båset och vara som" Yo, det var en. " Det var häftigt, jag har aldrig gjort det förut, men vi skulle i princip bara omväxlande och gå in och testa melodier och vi plockade ut om fyra som vi tyckte - utan ord - sätta dem i ordning och sedan ska vi till nu skriva en låt till den. "

Det finns ingen officiell ord om den här låten kan visas, men det finns en stor chans vi kan få se den här låten på "Believe" album, som är satt att släppas runt juli!



Av bieber fans - 12 april 2012 17:06


Väntan är över för "beliebers". Justin Bieber gratulationskort har släppts från Hallmark på Walmart butiker över hela landet, där korten kommer att drabba butikerna från och med maj. De gratulationskort också på Hallmark Gold Crown ® Stores samt andra butiker där Hallmark produkter säljs.

Pris allt från $ 2,57-$ 9,99, innehåller samlingen mer än 48 vardagliga Hallmark kort, av vilka några funktionen Justin Bieber sånger, såsom "U Smile" och "Baby", eller innovationer, såsom ljus, rörelse och pop-up-displayer. En mängd olika kort dubbla som samlarobjekt med dörr hängare, foton insatser och mycket mer.

! Biebers Hälsningskort Giveaway
vill ha gratis Bieber kort Hallmark gratulationskort? 
bara skicka ett mail till [contact@justinbieberzone.com~~HEAD=NNS] innehåller ditt namn och hem-adress, med förbehåll: "Bieber hälsningskort"

-Vi plockar bara 5 vinnare. 
och USA och KANADENSISKA Invånarna ENDAST.



Av bieber fans - 12 april 2012 17:03


Balen närmar sig och Leon Purvis , en 16-årig Glassboro High School student, fortfarande väntar på ett svar från Justin Bieber. Leon försöker fortfarande svårt att få Justin att gå till sin 2012 junior prom som en bro den 2 juni 2012. Läs hans brev till Justin Bieber nedan:

Kära, Drew Justin Bieber,

Mitt namn är Leon Purvis och jag är en enorm pojke belieber. Jag har följt dig sedan dina YouTube dagar och jag kommer att fortsätta att följa dig till slutet! Jag har allt du någonsin släppt på min iPod från iTunes och jag har alla CD.

Jag älskar att kunna se hur du inspirerad andra runt om i världen och hur du inte ge upp dina drömmar. Du inspirerade mig verkligen att följa mina drömmar och aldrig säga aldrig. Eftersom jag beundrar dig som en idol och vad du gör, insåg jag att ni inte någonsin skulle vara en normal tonåring någonsin igen.

Det innebär att du inte kan uppleva normala höga saker school tonåren som pudervippan fotboll, hemkomst, evenemang skola, och i synnerhet PROM. Jag vet att PROM i Amerika är en stor grej och barn över hela Amerika ser fram emot det. Jag är ganska säker på att du skulle vilja ta Selena Gomez balen och har att hög skolbal upplevelse. Det är därför jag bjuder in dig att gå till min 2012 junior balen den 2 juni, 2012 med mig, men som en bro förstås! Det betyder att det skulle sortera om vara som en dubbel datum, cool eller hur? Jag har en tjej i åtanke att jag skulle vilja gå på balen med, men jag har inte frågat henne ännu.

Jag kom upp med idén att be dig till min 2012 junior balen som en bro förra året den 3 juni 2011. Jag var en sophomore i gymnasiet på den tiden och majoriteten av studenterna på min high school visste att jag var ett stort fan av dig. De visste också att jag gjorde YouTube-videor för skojs skull.

Så jag pratade med en av mina kompisar i förväg balen förra året och jag sa till honom "Yo Jag kan inte vänta tills vår studentbal nästa år klass 2013 vi kommer att gå i, inte som du planerar att begära att balen ? "

Han sa, "Jag vet inte än!" Sade jag, "jag vet vem jag tänker att begära att balen." (Nu när jag tänkte på att fråga tjejen jag verkligen gillar att balen) och min kompis skämtsamt sa "Vem Justin Bieber?" då svarade jag "Vet du vad? Jag kanske bör överväga att göra det! "

Att efter helg gjorde jag en YouTube-video där du, Justin Bieber till balen som Bro. Sedan den 10 juni, 2011 laddade upp YouTube-video Guy ber Justin Bieber till Prom.

Många människor, inklusive World Wide media tycker att det är en mycket stor sak som jag ger dig chansen att ha en normal natt som en normal tonåring på balen. Det kändis livet måste få stressigt rätt?

Ryan Seacrest skrev hans radioprogram, On Air med Ryan Seacrest, att han skulle gå om han var du. Studenten kroppen och personal på min skola stöder mig och backar upp mig med den här balen inbjudan 100%. Hursomhelst jag inte ge upp detta eftersom du, Justin Bieber, faktiskt säga "Följ dina drömmar och aldrig säga aldrig!"

Så Justin ... kommer du till balen med mig som en bro? Det är en dubbel datum, glöm inte det!

Beliebers, tror du Justin ska gå till balen med Leon?



Av bieber fans - 12 april 2012 17:01


Mer exklusiva bilder från Justin Seventeen magazine skjuta.


10 + bilder inuti! , för bakom kulisserna bilder från Seventeen, klicka här!

Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards