justindrewbieber94

Alla inlägg den 14 april 2012

Av bieber fans - 14 april 2012 21:51


Justin och flickvännen kontrollera Selly i hotell idag (april 14). Selena flög till Florida för att delta i Allison bröllop , en av Bieber gruppmedlemmar.

Av bieber fans - 14 april 2012 21:48


Justin Bieber sågs klädd i två olika färger skor på Allison Kaye bröllop repetition i West Palm Beach, Florida. Allison Kaye är en av Bieber gruppmedlemmar, brukade hon hittills Dan Kanter  (Justin gitarrist), men de bröt upp. Alla Bieber laget förväntas delta i bröllopet, inklusive flickvän Selena.

Alfredo twittrade April 14:

"@ AllisonKaye förlovade den dagen och ett år senare är vi redo för hennes bröllop. Så speciell. Ikväll kommer att bli en otrolig natt. "

Vi kinda undrar vad som kommer Justin bär ikväll. Förhoppningsvis han bär en smoking. Ingenting är sötare än Bieber i en smoking.

Och Omg .. hans skor!



Av bieber fans - 14 april 2012 16:02

Av bieber fans - 14 april 2012 15:45

Justin Bieber Tribeca


Justin är på väg till the Big Apple! Det popstjärnan kommer att hedras på årets Tribeca Film Festival - kommer Selena Gomez att ansluta honom?ca Film Festivalerkänner individer inom olika områden för sina innovativa sätt att se på - och ofta dramatisk förändring - den värld vi lever i. Och i år har de siktet inställt på Justin Bieber !

"Pop superstjärnan Justin Bieber och chef Scooter Braun kommer att hedras för den historiska upptäckten av Bieber på YouTube och hans efterföljande sociala medier ökar ", rapporterar festivalens hemsida .

Filmen Festivalen pågår April 18-29 på nedre Manhattan.

Är du stolt över Justin för att ta emot denna ära?

Tribeca Film Festival har Bieber feber precis som resten av oss! Varje år Tribe


Av bieber fans - 14 april 2012 15:42

Justin Bieber Music


Carly avslöjar hur hon lärde känna en av hennes chefs mindre kända talanger - och hur mycket hon beundrar honom för det!

Carly Rae Jepsen berättade fans i en MTV Twitter chatt att när hon först träffade Justin Bieber , blåste i sin låtskrivande färdigheter bort henne!


Hon säger att det inte var förrän hon först träffade Justin i studion som hon insåg sina talanger utöver sång, dans och utföra. Hon var glatt överraskad att ta reda på att han är en begåvad författare också.

"[Justin] extremt begåvad - och jag menar naturligtvis det är ganska väl känt - men på ett sätt som jag inte förstod. ... Min första introduktion till honom var verkligen i hans ateljé och han spelade mig ett par låtar han hade skrivit, och jag var verkligen imponerad och jag var så glad, eftersom jag verkligen, verkligen tyckte om honom. "

Av bieber fans - 14 april 2012 15:39

Justin Bieber Dating


Justin och Selena är oskiljaktiga dessa dagar, och han vill att världen ska veta hur mycket han uppskattar henne! Kan dessa två vara mer perfekt för varandra!

Justin Bieber är så söt! Han tog på Twitter den 13 april att låta flickvännen Selena Gomez vet hur mycket hon betyder för honom.


"Tack för att mig att le igen. Tack för att alltid vara där. betyder mycket. "Justin, 18, ​​twittrade .

Aww! Han är en så bra pojkvän för att berätta Selena, 19, att han inser hur lyckligt lottad han är att ha henne! Deras förhållande verkar få starkare varje dag, och vi är säkra på att uppskattning visar de varandra har något att göra med det.

Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards