justindrewbieber94

Alla inlägg under april 2012

Av bieber fans - 27 april 2012 22:01
Av bieber fans - 27 april 2012 20:39

Justin Bieber NYC


HollywoodLife.com hade rätt där den 27 april när Justin fick en utmärkelse på Tribeca Film Festival och massor av flickor kantade gatorna skrikande "kyssa mig Justin" - läs vidare för att få full scoop!

Justin Bieber kommer plantera en stor blöt en dig om du har tur! HollywoodLife.com såg Justin kyssa en kvinnlig fan när han anlände till Tribeca Film Festival och du aldrig tro vad han gjorde på sin väg ut!

Justin blåste kyssar vid alla de skrikande flickor! 

Vi sa ju att den popstjärna twittrade om att han och hans chef Scooter Braun var på väg till Manhattan för Tribeca Film Festival:

"Pop superstjärnan Justin Bieber och chef Scooter [Braun] kommer att hedras för den historiska upptäckten av Bieber på YouTube," festivalens hemsida säger. "Och hans senare sociala medier stiga."

Vi trodde Justin såg bedårande och var så söt för att göra det. Tror du att hans flickvän Selena Gomez sinnen att han är lite av en flirt? Vi tycker att det är gulligt!

Av bieber fans - 27 april 2012 20:36


Justin Bieber och Scooter Braun närvara vid 3rd årliga Disruptive Innovation Awards under Tribeca Film Festival på NYU Paulson Auditorium den 27 april 2012 i New York. De får en utmärkelse (hammare) för deras inverkan på sociala medier. 10 + bilder inuti.

Justin tog Twitter:

"Fick STÖRA priset på Tribeca Film Festival med @ scooterbraun. i skolan fick jag i trubbel för att vara störande. TITTA PÅ MIG NU. lol.

"Priset var för hur vi förändrat spelet. WE. ME och alla ni gjorde det här tillsammans. DET HÄR ÄR DITT utmärkelse också. TACK "


Tribeca Film Festival chefer inser Justin och Scooter Braun för "den historiska upptäckten av Justin på YouTube och hans efterföljande sociala medier ökar".

Titta Justin emot utmärkelserna, gå till TribecaFilm.com runt 1:10:10 minut märke. mycket lång video.




Av bieber fans - 27 april 2012 20:34

Rene från BigFM bad Justin att rita själv.


VIDEO

Av bieber fans - 27 april 2012 19:07

Justin Bieber Twitter


Justin och Selena kan inte stå för att vara isär! Var hans Late Night tweet ett kryptiskt kärleksbudskap till sin flickvän?

Avståndet gör att hjärtat växer fonder, särskilt för Justin Bieber och Selena Gomez som ständigt slits sönder av sina upptagna scheman . Justin twittrade en teaser på sin nya musikvideo till pojkvän , den 26 april, med ett meddelande som kan ha betytt för Selena.

"Goodnight värld. Älskar dig där ute ", twittrade Justin .

Även om detta kan vara och uttryck för tacksamhet för allt Belieber stöd, anser vi att det kan vara tänkt för sin tonåring drottning flickvän. Justin har varit i London och New York City under de senaste dagarna, medan Selena är på motsatta kusten i Los Angeles. Även om Justin kan inte berätta hennes person, han låta henne fortfarande vet att han älskar henne från hela landet.

Berätta vad du tycker! Var Justin Biebers tweet bevis på att han är hjärtsjuka och saknade Selena?



Av bieber fans - 27 april 2012 19:05

Justin Bieber Tribeca Film Festival



Justin anlände till Big Apple den 27 april efter att ha flugit hela natten från London och han börjar bli en utmärkelse på Tribeca Film Festival för att bli upptäckt på YouTube - hur häftigt är det?

Justin Bieber har ned på New York City! Det popstjärna twittrade att han och hans chef Scooter Braun var på väg till Manhattan för Tribeca Film Festival - det verkar festivalens grundare Robert DeNiro  har även Bieber feber! Men kommer hans flickvän Selena Gomez vara där för att heja honom?

"Pop superstjärnan Justin Bieber och chef Scooter [Braun] kommer att hedras för den historiska upptäckten av Bieber på YouTube," festivalens hemsida säger. "Och hans följande sociala medier ökar", rapporterar festivalens hemsida.

Justin tog till Twitter att skriva: "ska försöka sova. försök. vi fick Tribeca Film Festival i morgon kl 11:00. någon som kommer? "

Vi slår vad om att det kommer att finnas hundratals skrikande flickor som kantar gatorna - vi kan inte vänta med att fånga en glimt!


( i NYC är kl 6 timmar tidigare än här )

Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards