justindrewbieber94

Alla inlägg under april 2012

Av bieber fans - 25 april 2012 20:54



Justin Bieber kom in i KISS studios att komma ikapp med Rickie, Melvin och Charlie. Han talade om sin kommande album, gav Melvin några tips om hur man blir en bra pojkvän, en riktning , och talade om hur han hamnade underteckna Carly Rae Jepsen.



VIDEO

Av bieber fans - 25 april 2012 20:54



Justin Bieber kom in i KISS studios att komma ikapp med Rickie, Melvin och Charlie. Han talade om sin kommande album, gav Melvin några tips om hur man blir en bra pojkvän, en riktning , och talade om hur han hamnade underteckna Carly Rae Jepsen.



VIDEO

Av bieber fans - 25 april 2012 07:41

Justin Selena Kärlek


Det är sött att de är oskiljaktiga, men verklig diskussion: saknas gör hjärtat att växa fonder! Ingenting kommer att göra sin kärlek sötare än saknade varandra och planera för några mycket speciella datum då de återförenas!

Justin Bieber och Selena Gomez är den bästa paret genom tiderna (sorry, Antony och Cleopatra !), men det är en dålig sak om deras förhållande: de spenderar alldeles för mycket tid tillsammans ! Jag tror att om de svalnar lite, skulle det bara göra deras förhållande värma upp ännu mer!

Selena, 19, avslöjade nyligen att även hon kan ha en kort semester med Justin, 18, ​​är de spenderar stor del av sommaren isär arbete. Jag tror att är en fantastisk idé som kommer att göra underverk för deras förhållande!

Även om de älskar att vara tillsammans, Justin och Selena är så ung att jag skulle hata för dem att känna sig utbränd i deras förhållande. När allt är de båda går på en galen resa - de borde ha upptäckt sig själva och sin karriär solo.

Genom att Selena fokusera på hennes film arbete och Justin skjuta hans musik, kommer de att kunna bli säkrare på sig själva och det kommer att göra deras kärlek mycket starkare. De är otroligt tillsammans, men deras kärlek kommer snart att övergången från tonåring daterar till en mer mogen relation. Bara genom att vara stark separat kan de fortsätta att vara en kraft tillsammans.

Av bieber fans - 25 april 2012 07:34


Telefonlinjer på Justin Biebers hotell i London har fastnat med mer än 2.000 samtal från fans.

Beliebers desperat att tala med Justin som anlände i London på måndag (23.04.12). Fans har försökt att nå fram till sitt rum på Royal Garden Hotel genom att låtsas vara vänner, släktingar och till och med hans personliga strippa.

En källa säger:

"Justin fanbase är obevekliga - de kommer att göra allt för att komma i närheten av honom. 
"telefonerna i hotellet har inte slutat ringa sedan han kom. 
"Personal visste att det skulle bli tumult, men inte i denna omfattning."

Enligt The Sun tidningen fick Justin fans eldas upp av blinkande hans sex-pack ( pic här ) från hotellet fönstret innan smyga iväg till en 99p McFlurry från McDonalds.

Justin twittrade:

"Äta en biff och ska få en god natts vila och koppla av. Jag hör u guys utanför hotellet ... och jag ÄLSKAR ER! "



Av bieber fans - 25 april 2012 07:32



Justin Bieber chattar till James Barr om Capital FM. Justin berättar om sin "Jerry" (tips = bieberconda), låtar från albumet BELIEVE , Carly Rae Jepsen, hans kommande framträdande på Summertime Ball och mycket mer.



VIDEO

Av bieber fans - 25 april 2012 07:31

 



Justin Bieber, Miley Cyrus och andra kändisar talar om att vara en Make-A-Wish ® Wish Granter (video ovan).

Justin tillsammans med andra vill granters Miley Cyrus, Cake Boss 'Buddy Valastro, fotograf Nigel Barker, WWE Superstar John Cena, skådespelerska Tiffani Thiessen och värd för The Daily Show, Jon Stewart, är en del av denna speciella grupp av kändisar vill granters som har träffas för att att öka medvetenheten om World Önskar Day ® och Make-A-Wish uppdrag.

World Wish Day är 29 april.

Gå med i World www.worldwishday.org att lära sig mer och läsa den fantastiska berättelser om barn från hela världen vars liv har förändrats genom extraordinära kraften i en önskan.

Medel som donerats till Make-A-Wish International enbart gynna Make-A-Wish International och barnen utanför USA och dess territorier.


VIDEO

Av bieber fans - 25 april 2012 07:28


Har Miley DISS Justin igen? Miley twittrade meddelandet "var mycket med tanke på klippa mitt hår, tills jag såg det här." Tillsammans med foto av sig själv och den verkliga Justin PIC med sin signatur hår (bilden ovan).

Det är inte första gången Miley har öppet dissade Justin. I en 2011 intervju, hon kritiserade Justin för att få sin start på YouTube när hon sade: "Det ska vara svårare att vara en konstnär. Du ska inte bara kunna sätta en låt på YouTube och gå ut på turné ".

Presentation


Hej, vi är någa Justin Bieber fans som dagligen skriver ut de senaste om han. finns det några frågor kommentera.

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Hur mycket gillar ni bloggen??
 1%
 2%
 3%
 4%
 5%
 6%
 7%
 8%
 9%
 10%
 10% +

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards